CHP Milletvekili Köse yeni yıla sert girdi
“2009 Haksızlık Yılı Oldu”
Cumhuriyet Halk partisi CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, geride bıraktığımız 2009 yılı ile ilgili ilginç istatistiklerde bulundu.
Köse, 2009 yılının “haksızlık yılı” olduğunun altını çizerek hükümetin milyonlasrca insnaı mağdur ettiğinin altını çizdi.
“Ülkemizin sosyo-ekonomik şartları, maalesef daha da ağırlaştı. Kardeşliğin pekişmesi gerekirken, araya ayrımlar sokuldu. TEKEL işçilerine yapılan haksızlıktan, eczacı ve hastaların maruz kaldığı uygulamalara kadar onlarca olay gündemi değiştirdi” diyen Köse sözlerine şöyle devam etti;
“ 2009’u geride bırakıp, 2010’u karşılarken her yılın başında olduğu gibi yüreğimiz umutla dolu oluyor. Çünkü yeni bir yıl, yeni umutlar demektir. İnsanın iyiyi, güzelliği beklemesidir yeni yıl. 2009 yılı aklımızda iyisiyle kötüsüyle çok anı bıraktı. Ülkemizin sosyo-ekonomik şartları, maalesef daha da ağırlaştı. Kardeşliğin pekişmesi gerekirken, araya ayrımlar sokuldu. TEKEL işçilerine yapılan haksızlıktan, eczacı ve hastaların maruz kaldığı uygulamalara kadar onlarca olay gündemi değiştirdi. Her şeye rağmen 2010’u tüm bu sorunların düzelmesi umuduyla karşılamalıyız. İşçinin, emekçinin hakkının verildiği, sosyo-ekonomik şartlarımızın daha da iyileştiği, insanlar arasındaki adaletsiz dağılımların kalktığı, kardeşliğin pekiştiği yeni bir yıl olmasını umut ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Adıyamanlı hemşerilerimin ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın yeni yılını tebrik eder, sağlıklı, huzurlu, kardeşlik dolu bir yıl dilerim.
Haber: Mustafa Polat |