NİHAYET SİVİL ANAYASA
Mustafa  IŞILDAK
HÜSEYİN’İN ARDINDAN…
Necati Atar
HOŞ GELDİ RAMAZAN…
Suat Tekin
Neden Havuz Başı?
Abuzer Demir
Teşvik, ATSO Pardon Kafam Karıştı!
İskender Korkut
| Favorilere Ekle | Sitene Ekle | İletişim | Künye | Üyelik
ANA SAYFA
Arşiv
SİYASET
ADIYAMAN
İLÇELER
EKONOMİ
SPOR
SAĞLIK
EĞİTİM
MEDYA
SANAT
RÖPORTAJ
  Popüler Haberler
  Kızılay Kan Bağışı Kampanyası Sürüyor
  Damla Sulama Yaygınlaşıyor
  ‘Adıyaman Türküsü’ Dillerden Düşmüyor
  Saddam´ın Askerleri Filminin Çekimleri Bitti
  ‘Tehdit Altındayım…’


  En Çok Yorum Alan
  “Görüşmemiz Ne Aşamada?”
  ‘Tehdit Altındayım…’
  Gazetemizi Ziyaret Eden Milletvekili Aydın
  Burası Adıyaman, Urfa Değil!
  SEÇİM NABZINI KAHTA DA TUTMAYA BAŞLADIK

 

 

 

Revizyona Taşradan Başlandı

02.05.2009

29 Mart Yerel Seçimleri sonrası AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın partide revizyona gideceği söylentileri yapılan değişikliklerle doğruluk kazanıyor. Başbakan Erdoğan’ın AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan ve uzun süredir partide çeşitli görevlerde yer alan Yaşar Güleç ile yaptığı görüşmede, 9 Mayıs’ta yapılacak olan AK Parti Adıyaman İl Başkanı 3. Olağan Kongresinde Güleç’in tek liste halinde aday gösterilmesini istediği öğrenildi.

 

 

 

29 Mart sonrası gündeme oturan AK Partide revizyon yapılacağı söylentileri doğruluk kazanıyor. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın, 2,5 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Adıyaman İl Başkanı görevini yürüten Lütfullah Ayhan yerine yapılacak olan kongrede Yaşar Güleç’in tek liste halinde seçime girmesini istediği alınan bilgiler arasında. Başbakan Erdoğan’ın Ayhan ve Güleç ile özel olarak yaptığı görüşmede değişime vurgu yaptığı da alınan bilgiler arasında.

Bu karardan sonra akıllara ‘Acaba revizyon taşradan mı başlıyor’ soruları takılırken, birçok ilde daha değişiklikler yapılması bekleniyor.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresi 9 Mayıs Cumartesi günü Hisar Düğün Salonunda yapılacak.

Bu haber 679 defa okundu.

Yazan :

Kaynak : Behice Doğan



Bu Habere Yapılan Yorumlar (0)

Tüm Yorumlar
 
 
  Yazarlar
ORTA DOĞUDA YENİ GELİŞMELER
Murat Kavak


ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPARKEN
Muzaffer DENLİ
Dostoyevski ve 3G Teknolojisi.
Murat ÇAVGA
BOHEMDEN YENİ BAŞLANGIÇLAR
Nazan YAPICI
NEDEN GÖÇ ETMİYORUZ..?
Dara KILINÇ
Dobi Hasan’ın Ardından
Sait ADIYAMAN
Demo Kırat…
Talat  Tan
‘Polis devleti’ mi?
Beltan Demir
Ne Camiye, Ne de Kiliseye…
Serhat Güven
İZLER
Aynur Sel

  Piyasalar
EURO : 1,93 YTL

USD : 1,51 YTL

 
 
 
 
azmesai.com